Magda Zdyra sekretarzem SLD na Mazowszu

17 marca w siedzibie OPZZ odbyła się rada mazowiecka Sojuszu Lewicy Demokratycznej.

Przewodniczący rady mazowieckiej Arkadiusz Iwaniak podkreślił, że już prawie wszystkie "jedynki" do sejmków są obsądzone. - W każdym powiecie wystawimy listy, w większości miast będzieli mieli swoich kandydatów na prezydentów/burmistrzów - dodał.

Naszymi partnerami w komitecie SLD Lewica Razem będą m.in. OPZZ, Unia Pracy, Federacja Młodych Sojcaldemokratów, Polska Partia Socjalistyczna, Stowarzyszenia Pokolenia, Inicjatywa Feministyczna - powiedział szef mazowieckiego SLD.

W trakcie rady mazowieckiej odbył się także wybór nowego sekretarza wojewódzkiego, którym jednogłośnie została Magda Zdyra. Zdyra została także szefową sztabu wyborczego SLD na Mazowszu.

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera!
W związku z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 2016/679 o ochronie danych, wyrażam zgodę na gromadzenie, przetwarzanie oraz wykorzystywanie przez Sojusz Lewicy Demokratycznej przekazanych przeze mnie danych osobowych w celach informacyjnych i promocyjnych związanych z działalnością SLD, w celach administracyjnych na użytek newslettera, w szczególności wyrażam zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną newslettera oraz informacji o przedsięwzięciach organizowanych lub współorganizowanych przez Sojusz Lewicy Demokratycznej, a także informacji o bieżących wydarzeniach politycznych.