Spotkanie okręgu około-warszawskiego SLD

Szefowie organizacji powiatowych SLD z okręgu około-warszawskiego uczstniczyli spotkaniu z Arkadiuszem Iwaniakiem, szefem mazowieckich struktur Sojuszu.

W trakcie spotkania zostały omówione propozycje programowe oraz przygotowania do wyborów samorządowych. Listy do sejmików województwa mazowieckiego zostaną wystawione pod szyldem SLD Lewica Razem.

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera!
W związku z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 2016/679 o ochronie danych, wyrażam zgodę na gromadzenie, przetwarzanie oraz wykorzystywanie przez Sojusz Lewicy Demokratycznej przekazanych przeze mnie danych osobowych w celach informacyjnych i promocyjnych związanych z działalnością SLD, w celach administracyjnych na użytek newslettera, w szczególności wyrażam zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną newslettera oraz informacji o przedsięwzięciach organizowanych lub współorganizowanych przez Sojusz Lewicy Demokratycznej, a także informacji o bieżących wydarzeniach politycznych.