Spotkanie okręgu Płocko - Ciechanowskiego SLD

W piątek 15 czerwca pod Żyrardowem odbyło się spotkanie okręgu Płocko-Ciechanowskiego.

Na zaproszenie miejscowej organizacji w spotkaniu wzięli udział przewodniczący Sojuszu Lewicy Demokratycznej  Włodzimierz Czarzasty, szef mazowieckich struktur Arkadiusz Iwaniak, sekretarz SLD Mazowsze Magda Zdyra i rzecznik prasowy mazowieckiego SLD Artur Jaskulski.

W trakcie spotkanie omówiono bieżąca sytuację polityczną, a członek zarządu SLD Mazowsze Dariusz Klimaszewski przedstawił program na najbliższe wybory samorządowe.

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera!
W związku z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 2016/679 o ochronie danych, wyrażam zgodę na gromadzenie, przetwarzanie oraz wykorzystywanie przez Sojusz Lewicy Demokratycznej przekazanych przeze mnie danych osobowych w celach informacyjnych i promocyjnych związanych z działalnością SLD, w celach administracyjnych na użytek newslettera, w szczególności wyrażam zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną newslettera oraz informacji o przedsięwzięciach organizowanych lub współorganizowanych przez Sojusz Lewicy Demokratycznej, a także informacji o bieżących wydarzeniach politycznych.